DİYARBAKIR / BAĞLAR - Oğlaklı İlkokulu

Oğlaklı İlkokulu

Adres
OĞLAKLI MAH. OĞLAKLI KÜME EVLERİ DIYARBAKIR BAĞLAR OĞLAKLI ILKOKULU BLOK NO 98 BAĞLAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında çözümü arayan ve adaletin yolundan asla ayrılmayan, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan kendini ve etrafını yenileyen, ve kendi değerlerini de koruyan nesil yetiştirmektir.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM (TAM GÜN EĞİTİM)
ODUN KÖMÜR SOBASI
Uydu İnternet (VSAT)